21 de diciembre de 2012

LA COMUNITAT TRANSFORMADORA DEL TERRITORI

La Societat Catalana d'Educació Ambiental organitza la setena edició del Fòrum d'Educació Ambiental 2000+12, que eguany porta el títol "La comunitat transformadora del territori". L'objectiu de la trobada és treballar les eines i estratègies que es podem utilitzar en l'educació per tal d'apoderar-nos i apoderar la societat en temes de sostenibilitat.
L'equip tècnic del fòrum, juntament amb un grup de socis i sòcies de la SCEA, està treballant per fer d'aquesta edició del Fòrum un espai de referència per als professionals relacionats amb el món de l’educació ambiental. "En moments de crisi com els que estem vivint, fer xarxa és imprescindible", s'afirma des de l'SCEA.
Aprofitant l'auge de les noves tecnologies de la informació, s'ha creat un fòrum virtual amb l'objectiu que esdevingui una eina participativa on fer aportacions, que seran la base del treball a realitzar durant la trobada presencial del febrer. Així doncs, fins al proper 14 de gener podeu fer els vostres comentaris a aquest fòrum, seguir el bloc, el facebook i el twitter del Fòrum d'Educació Ambiental 2000+12 (@ForumEA12 i Fòrum EA 2012).
La trobada presecial tindrà lloc a Girona, el cap de setmana del 23 i 24 de febrer.
Més informació.


Publicat el 17/12/2012

No hay comentarios: