13 de diciembre de 2012

Us invitem a...

... fer els tallers gratuïts que ofereix l’entitat de Promoció del Transport Públic (PTP) per tractar la mobilitat sostenible (transport escolar, camins escolars, etc.). Per a més informació i inscripcions, envieu un correu electrònic a apinar@transportpublic.org.

... consultar el programa Parla, experimenta i xateja amb algú que fa ciència a Barcelona... i a Catalunya que promou l’Observatori de la Difusió de la Ciència (UAB) que es basa en el diàleg entre científics i ciutadans en persona i a la xarxa. Més informació a aquí o per correu escrivint a  odc@odc.cat.

... visitar la proposta de calendari d’advent que proposa el portal Science in School en el que, si t’inscrius,  et fan arriabr un correu diari amb idees molt interessants de treball a l’aula fàcils de vincular amb el currículum: jocs, experiments, fets científics, vídeos, enllaços o fotografies.

... fer un cop d’ull a la guia Nadal + Sostenible, la qual recull 36 consells per desitjar un bon Nadal també al medi ambient: dóna informació i alternatives per regals de Nadal, àpats, joguines, mobilitat, energia, biodiversitat i consum.

... visionar el capítol sobre Agricultura ecològica del programa Què, qui, com? emès el passat 21 de novembre en el qual es pot veure com l’agricultura ecològica ha canviat la manera d’entendre l’agricultura convencional.


 04/12/2012

No hay comentarios: