29 de enero de 2013

Us invitem a...

.. visionar a l’aula el tràiler del darrer documental d’Enric Urrutia, La barbacoa. Una pel·lícula que tracta l’exagerat consum de carn a la nostra societat i la relació entre els éssers humans i la resta d’animals. Podeu veure la fitxa completa del projecte audiovisual clicant aquí.

... fer regals d’una manera diferent amb el Infinitloop, un embolcall reutilitzable codificat per poder fer el seguiment per internet, conèixer el seu recorregut i els regals que ha contingut. Per un consum conscient, sostenible i transformador. Podeu veure el vídeo explicatiu clicant aquí o fer-vos-el seguint les instruccions del web. També us el podeu fer vosaltres mateixos seguint les instruccions!

... conèixer els productes químics que conté l’alimentació, els riscos associats per a la salut de les persones i el medi i seguir els consells per un consum responsable del web i la guia sobre disruptors hormonals en el menjar. Sabíeu que els plàstics flexibles poden contenir ftalats, que les llaunes de conserva sovint estan recobertes de plàstics que alliberen BPA (bisfenol A)? Voleu veure el rànking de fruites i verdures més vulnerables a contenir productes disruptors?

... pintar un munt de peixos des del centre i enviar-los a la campanya europea Pinta un peix, en suport a la reforma de la Política Pesquera Comunitària per unes millors pràctiques pesqueres en mars i oceans. Ho podeu fer des del centre o directament on-line. Podeu llegir més informació aquí, descarregar-vos el document més detallat o posar-vos en contacte mitjançant pesca@ecologistasenaccion.org

... assistir a algunes de les activitats d’aquest hivern de l’Aula Ambiental de la Sagrada Família. Us recomanem la xerrada del 31 de gener sobre l’etiquetatge dels aliments. Què s’amaga darrera de les E? Què volen dir les sigles UHT d’una ampolla de llet? Quins secrets hi podem trobar?


 23/01/2013

No hay comentarios: