22 de septiembre de 2013

Tot i més sobre residus

om aconseguir papereres per a la selecció dels residus en el centre? Com gestionar el mobiliari obsolet? Quines activitats i visites hi ha relacionades amb la gestió dels residus a la ciutat? Què faig amb els residus de laboratori? Totes aquestes respostes i més les trobareu a la pàgina web de Preguntes + freqüents sobre gestió i prevenció de residus, un espai virtual pensat per donar respostes de manera ràpida als centres educatius de Barcelona.

A partir d’un menú vertical organitzat en tres blocs, tindreu accés a la següent informació:

Preguntes + freqüents. Facilita la cerca de respostes a partir d´inicis de pregunta habituals com, per exemple, on podem llençar...? A qui hem de demanar...? Com aconseguir...? Quina és la teva pregunta? 

Informació general. Si la cerca la fem per temàtica aquest és el nostre apartat. Trobarem activitats educatives, qüestions sobre prevenció, sobre gestió, sobre el servei de recollida selectiva, etc.

Punt Verd Mòbil Escolar (PVME). Trobareu tota la informació del servei i el calendari per fer la sol·licitud. La sol·licitud també la teniu accessible a l´enllaç específic que trobareu al portal de l´A21E.

La visita del PVME, a més de facilitar la recollida dels residus especials generats en els centres educatius de Barcelona, és una oportunitat per sensibilitzar tota la comunitat educativa sobre la problemàtica dels residus. Recordeu quecom més aviat feu la reserva del servei, abans us assegurareu la data escollida. Tingueu-ho en compte especialment en dates que la demanda és més alta. De la mateixa manera, si esteu organitzant una setmana temàtica, unes jornades de treball sobre sostenibilitat o portes obertes del centre, la visita del PVME és un bon reclam a la vostra disposició. El curs passat, més de 130 centres educatius de Barcelona en van fer ús!

No hay comentarios: