3 de julio de 2018

Lectura d'estiu

Activitats en entorns rurals i urbans en contacte amb la natura, descobrir què es pot fer amb un pal i jugar a l’aire lliure quan fa mal temps són les temàtiques dels llibres que us recomanem per a les vacances.


El libro de la ciudad silvestre: un montón de cosas que hacer en la ciudad y en el pueblo (Ed. Rodeno, 2013).
Un món desconegut i ple d’aventures us espera al costat de casa! Prepareu una estació de servei per a insectes i aus amb les vostres plantes i flors, potencieu els artistes que porteu dins aprofitant la vegetació o la neu per construir escultures i fer dibuixos naturals, convertiu-vos en dissenyadors de moda o cuiners per un dia gràcies a les plantes o al fang del vostre jardí... La natura us envolta i us dóna més oportunitats de les que us penseu... aprofiteu-les!
 



El Libro de los palos : un montón de cosas que construir y hacer con palos (Ed.  Rodeno, 2013).
Un pal pot ser moltes més coses de les que imagineu. De fet, gran part del que som ara ho devem als pals... Amb la companyia d’un pal podem viure mil aventures: construir un refugi, forjar una espasa o fer una foguera per cuinar a la natura. Amb molts pals, fang i argila podeu crear els vostres propis móns de fantasia: castells per a les vostres joguines, animals i éssers màgics. Fins i tot, sabíeu que amb dos pals i la nostra intel·ligència vam descobrir que la terra era rodona? Descobriu com fer tot això i molt més amb aquest llibre!

 

 El libro del mal tiempo : un montón de cosas que hacer al aire libre con lluvia, viento y nieve (Ed. Rodeno, 2013).
Us heu parat a pensar per què hem d’esperar a que faci sol per divertir-nos a l’aire lliure? Si, és cert que quan plou, fa vent o neva ens podem constipar... però només cal que ens abriguem bé! Dibuixar, construir obres d’art, fabricar estris, descobrir la fauna que ens envolta... El fang, l’aigua de la pluja i la neu ens ofereixen hores de diversió i només cal sortir a descobrir-la... Quan acabi l’estiu, no us quedeu a casa,  busqueu la diversió a l’aire lliure!

No hay comentarios: