3 de julio de 2018

Premi Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica

Teniu fins al 16 de juliol per presentar les vostres candidatures amb els projectes desenvolupats durant aquest curs. Aquest guardó vol reconèixer el treball dels centres educatius així com els valors socials, econòmics i ambientals d’aquest tipus d’agricultura.

El Premi Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica vol incentivar i reconèixer la realització de línies de treball per part dels centres educatius de Catalunya destinades a promoure el coneixement de l’agricultura i l’alimentació ecològiques i especialment dels seus valors socials, econòmics i ambientals, en concordança amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).
Poden optar al guardó una àmplia varietat de propostes: projectes del centre, activitats festives o commemoratives organitzades pel centre, actuacions de transformació dels espais escolars (patis, aules, menjadors, etc.) i treballs de recerca i activitats concretes portades a terme dins del centre escolar ja siguin de recerca científica, artístiques, lingüístiques, etc. Aquestes accions s’han d’haver dut a terme durant el curs 2017-18.
La inscripció estarà oberta del 4 de juny al 16 de juliol del 2018 i per tal de participar serà necessari presentar una memòria explicativa de l’experiència, d’acord amb les directrius indicades en les Bases del Premi. Es valorarà que les propostes siguin innovadores i transformadores, contribueixin a desenvolupar les competències curriculars, es caracteritzin per la participació, implicació i comunicació de l’alumnat, fomentin el treball cooperatiu, es projectin a la comunitat, estableixin llaços amb el món professional i es trobin en el marc dels ODS.
La comunicació del veredicte del jurat als centres tindrà lloc l’1 d’octubre i l’acte de lliurament dels premis es durà a terme el dia 25 d’octubre a l’Institut Montjuïc de Barcelona, guardonat amb el 1r Premi Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica 2017. Aquest acte se celebrarà en el marc de la Setmana Bio a l’escola, una setmana destinada a la divulgació i el foment de la producció i alimentació ecològiques dins la comunitat educativa.

No hay comentarios: