L'A21E participa en un encontre de docents de dos dies per reflexionar i conèixer experiències sobre permacultura, horts escolars i sobirania alimentària.
El 31 de maig i l’1 de juny, l’Agenda 21 Escolar de Barcelona va participar en el II Encontre de Docents: de l’educació a la sobirania alimentària organitzat per VDF- Justícia Alimentària Global, en el marc del Programa Alimentacción: xarxa d’escoles per un món rural viu.
En total es van aplegar més de cent docents, educadors i educadores, encarregats d’administració, tècnics d’educació, famílies i entitats diverses per compartir experiències i punts de vista per avançar en una educació transformadora per a una alimentació més justa, saludable i sostenible.
A més dels interessants debats, també vam poder fer xarxa i parlar amb molta gent. Entre els assistents vam conèixer una entitat i una escola eivissenques, els representants de les quals seran convidats a la Jornada d'aprofundiament i d'intercanvi sobre l'hort agroecològic escolar que farem aquest juliol (més informació en aquest butlletí).
Entre altres qüestions, vam parlar sobre educació i gènere en la sobirania alimentària, la importància de la permacultura, els horts escolars, el treball emocional, els menjadors escolars i l'agroecologia i el treball al costat de les famílies. Finalment, es va presentar la Guia didàctica per al professorat de primària (en castellà), un document orientador amb activitats d'aprenentatge.
.
No hay comentarios:
Publicar un comentario