El proper 14 de novembre, el Taller Transversal de la Universitat Internacional de Catalunya que se celebra cada any, enguany estarà dedicat a l´alimentació sostenible.
En aquesta cinquena edició es vol fer una reflexió interdisciplinària sobre el tema proposat per la FAO per al Dia de l’Alimentació 2013: “Sistemes alimentaris sostenibles per a la seguretat alimentària i la nutrició”.
A través de la recerca, l’escolta i el diàleg amb experts de diferents disciplines, s’estudiaran, entre d’altres, les qüestions següents:
- Quina relació hi ha entre el malbaratament alimentari i la justícia social?
- Què és la petjada ecològica alimentària i com la podem disminuir?
- Com pot ser que el 2013 encara hi hagi 870 milions de persones que pateixen desnutrició greu?
- Com es pot contribuir des de cada àrea del coneixement a la justícia alimentària?
- Quina relació hi ha entre els models de desenvolupament humà i la degradació del medi natural?
|
Publicat el 17/10/2013 |
20 de octubre de 2013
ALIMENTACIÓ RESPONSABLE A LA UIC
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario