1 de junio de 2009

Proposta Millora de 1º ESO

Nosoltres ens basem en un tema que qualsevol persona podria posar en dubte: l'electricitat. Si més no podríem dir que l'electricitat és una energia neta però al produir-la contamina. Per això la nostra proposta és la seguent:
La instal•lació de plaques solars. Creiem que és una ventatja poder obtenir la teva pròpia energia sense tindre que pagar a empreses com FECSA - ENDESA o altres empreses, deixant de banda la contaminació.
Amb aquesta proposta disminuiria la contaminació produida per l'energia que gasta el el col•legi. Aprofitem per recordar que totes les construccions d'avui en dia porten instal•lacions de plaques solars. Si no ens equívoquem en el pati de dalt hi ha una construcció vella ons'hi podrien instal•lar sense ningun problema.Tampoc cal preoucupar-se per la despesa econòmica ja que part de la nostra proposta seria crear un triatló esportiu que costaria 5 euros tots els esports. També em pensat que podríem fer un pacte amb patrocinadors:
En el pati de dalt penjaríem una lona fent propaganda d'aquelles empreses que vulguin patrocinar la seva empresa acordant un bon preu. En cas de no aconseguir patrocinadors hem pensat que el col•legia podría fer front a aquesta empresa ho demanar un subvenció a la Generalitat.
Al principi pot semblar una idea massa cara però a la llarga el col•legi guanyaria molts diners.

Atentament,

Gerard Moyano
Daniel Pujazón
Enric Salvador
Javier Delgado
Josep Puertas

Què un sembla la proposta? podeu comentar-la

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Hi, as you may already found I'm fresh here.
I will be glad to receive some assistance at the start.
Thanks in advance and good luck! :)

Anónimo dijo...

hi everybody


great forum lots of lovely people just what i need


hopefully this is just what im looking for, looks like i have a lot to read.