4 de octubre de 2010

CONVENCIÓ DE SIGNANTS DE L’AGENDA 21


Des del 14 de setembre i fins al 4 d’octubre s’està realitzant la primera ronda de sessions de treball preparatòries de la 2a Convenció de signants de l’Agenda 21. Fins al moment s’hi han inscrit més de 170 persones de 90 organitzacions diferents, moltes de les quals assiteixen a més d’una trobada.
Aquestes sessions tenen el propòsit de recollir aportacions per a la diagnosi de l’Agenda 21 de Barcelona, així com propostes de temes estratègics que es considerin rellevants per al futur, sobre els quals es vulgui aprofundir en la segona ronda de sessions (novembre de 2010). Tot i que en tots els casos es planteja una mateixa dinàmica, la diversitat de participants i temàtiques fa que les intervencions també ho siguin. A partir d’un primer recull de dades d’evolució i actuacions relacionades amb cada objectiu del Compromís ciutadà per la sostenibilitat, els integrants dels grups han aportat noves dades, apreciacions i valoracions que enriquiran la diagnosi. Uns dies després de cada sessió, s’obre un fòrum web per difondre la informació recollida i facilitar la recollida de noves contribucions, tant dels inscrits al grup de treball com d’altres interessats. En els moments de redactar aquestes línies, ja són oberts els fòrums sobre espais verds i biodiversitat (objectiu 1) i estructura urbanística de la ciutat i qualitat de l’espai públic (objectiu 2).
Per accedir-hi només cal entrar a la pàgina web i registrar-se com a usuari: http://www.bcn.cat/agenda21/convencio/forumsvirtuals.html. Tots els fòrums restaran oberts fins el 20 d’octubre. Animeu-vos a introduir els vostres comentaris!

El Nacho Padró, com a representant de l'escola Maristes Les Corts va participar el 4/10/10 a la reunió sobre Comunicació i Educació Ambiental

Nacho

No hay comentarios: