21 de diciembre de 2011

SIGNANTS PREMIATS PELS SEUS DISSENYS

Entre el 20 d'octubre i el 27 de novembre s'ha celebrat a Barcelona el Mes del Disseny per al reciclatge. En aquest marc, l'Agència de Residus de Catalunya va fer entrega dels Premis Disseny per al reciclatge, en la VI edició d'aquesta convocatòria de guardons bianual. Barcelona Centre de Disseny (BCD) ha participat com a membre del Jurat.
El Premi distingueix els projectes, productes i materials que integren en el seu disseny la prevenció de residus, el seu reciclatge i la seva reciclabilitat. Enguany s'hi han presentat 188 candidatures en diferents modalitats, i vuit han estat organitzacions signants del Compromís ciutadà per la sostenibilitat.
El premi de la categoria de Projectes ha estat per a Urbaser, que ha realitzat el projecte "Trapos sucios" conjuntament amb Elisava Escola Superior de Disseny.
En la mateixa categoria, ha estat guardonada amb una Menció l'entitat Pöko Design per "Clean mix" i entre la selecció dels millors projectes està la proposta d'ACEFAT AIE.
Pöko Design, l'Agència de Promoció del Carmel i Entorns SA i l'Associació Drap-Art es troben entre les propostes seleccionades en la categoria d'Estratègies
En la selecció dels millors Productes estan recollides les iniciatives presentades per lavola i El Tinter+ClicTraç. A més, Nutcreatives ha col·laborat en el disseny de la proposta presentada per Grisverd, seleccionada en aquesta categoria.
Si voleu conèixer els projectes, fins al dia 8 de gener es pot visitar l'exposició a la Sala Cotxeres del Palau Robert (Pg. de Gràcia, 107).


Publicat el 20/12/2011

No hay comentarios: