25 de septiembre de 2017

Es cerquen voluntaris per fer de "Referents"

Voleu donar un cop de mà al jovent extutelat que ha d’emprendre la seva vida adulta? L’associació membre de la xarxa B+S "Punt de Referència" busca voluntaris per a la seva campanya “El meu referent”.
 
Es busquen mentors i mentores disposades a acompanyar a un jove que, havent estat emparat pel sistema de protecció d'infància mentre era menor o amb una situació de risc d'exclusió social, ha d'afrontar els reptes de la vida adulta sense comptar amb les competències necessàries ni el suport familiar per fer-ho amb garanties.
La persona voluntària rebrà formació, assessorament i acompanyament professional en la seva tasca. Aquest projecte consolidat ha estat destacat com a bona pràctica de voluntariat pel programa europeu VERSO. Hi ha programades dues sessions informatives per les properes setmanes per conèixer-nos i aclarir qualsevol dubte sobre el voluntariat.
Sessions informatives:
Quan? Dimarts 26 de setembre a les 19h i dimecres 11 d'octubre a les 18h.
On? a la seu de Punt de Referència (c/Sant Antoni Abat, 10 3r pis):
Requisits: Persones empàtiques i dinàmiques entre 30 i 60 anys que vulguin viure l'experiència d'acompanyar en el procés de creixement d'un noi o noia que s'esforça per en sortir-se'n. Amb dots comunicatives, un bon domini del català i el castellà, coneixement del territori, empenta, disponibilitat i habilitats per relacionar-se amb persones diferents.
Disponibilitat personal: 1 dia a la setmana amb el o la jove (trobades d'unes 2 hores) i sessions grupals de formació i de seguiment mensuals de 19 h a 21h, durant 7 mesos.
  • Data d'inici del voluntariat: 25/10/2017
  • Data límit d'inscripció a la demanda: 16/10/2017
www.puntdereferencia.org · info@puntdereferencia.org ·  93 329 74 27


No hay comentarios: