17 de enero de 2007

I CONCURS FOTOGRÀFIC FOTO NATURA

Si us agrada la natura i la fotografia aquí teniu les bases del nostre concurs..... a veure si podem gaudir de les vostres imatges.


B A S E S
1- Tema: Hi haurà dos temes: "Foto denuncia i foto per l’esperança".
2-Participants: Tots aquells i aquelles que ho desitgen.
3- Format: La mida de la imatge serà lliure, però hauran de poder ser presentades muntades sobre una cartolina de 30 x 40 cm.
Categories: Hi haurà 2 categories. Una per a cada tema.
Obres: Màxim de 3 obres per participant i categoria. Les obres hauran de ser originals i inèdites. No s’admetrà cap fotografia, que es sospiti que no sigui original o que hagi estat tractada o retocada amb ordinador.
Admissió: Personalment als professors encarregats de la Comissió Verda: Nacho, Raül, Maria José, Joaquim, Xavi Boch, Josep Maria H.

Tornada: Les obres restaran en propietat del Col·legi. Que podrà fer ús de les mateixes con cregui oportú.

Termini d’admissió: Fins 26 de gener del 2007 a les 17:30 hores.
Identificació: Cada participant posarà un lema (pseudònim) per a tota la col·lecció de fotografies, entregarà les diferents fotografies en un sobre tancat amb el lema escrit davant i a dins ressenyarà les següents dades a un full tancat en un altre sobre: lema (pseudònim), títols, nom i cognoms i curs. Al dors de cada fotografia figuraran les següents dades: títol de la fotografia i lema (pseudònim) de l’autor. Les fotografies han d’anar amb la data i l’hora en que està feta impresa amb l’opció que la pròpia càmara fotogràfica permet.
Premis: Hi haurà 3 premis per categoria:
1r. - Premi 15 euros.
2n. - Premi 10 euros.
3r. – Premi 5 euros.
L’entrega dels mateixos tindrà lloc el 16 de març del 2007 a les 13,20 h aproximadament, a secretaria. Tots els guanyadors obtindran un diploma acreditatiu.

Jurat: Estarà compost per persones relacionades amb la Comissió Verda del Col·legi, alumnes i professors.

Veredicte: Serà públic i es realitzarà el 14 de març del 2007
Exposició: A partir del 5 de febrer de 2007 fins al 7 de març de 2007.

No hay comentarios: