11 de noviembre de 2011

VIº Reunió de la Comissió

Hem tractat 3 temes principals:
  1. Preguntarem a Pastoral sobre la nostra proposta (veure fa dos reunions) per participar a la Fira Solidaria i que la gent aconsegueixi Bock and Rolls per canviar la dinàmica del paper d'alumini del pati. Aquesta vegada seran els membres de la comissió els que hi aniran a pregntar.
  2. Hem de buscar col.legis que tinguin blocs o pàgines web per tal de relacionar-nos. Les direccions les enviarem al Nacho que s'encarrega de la gestió. Aquest és un dels objectius proposats per el trieni.
  3. Recordem a Direcció la nostra proposta (veure el blog) de reciclatge de tonners i als membres de la comissió que aviat treballarem el tema de l'Ecoauditoria.
Encara no hem vist als ecodelegats de batxillerat, però la Mayte m'ha comunicat que no han tingut temps de poder repartir els papers, esperem veure'ls aviat. Per altra part sí que han vingut els dos ecodelegats que faltaven de 3er ESO. Agraïm al Manuel Fincies la seva rapidesa.

Nacho Padró

1 comentario:

Nacho dijo...

Esta es la escuela que te he dicho esta mañana; http://www.institucio-montserrat.cat/escolaverda/escolaverda/presentacio.html

Carla gallén