10 de febrero de 2021

L’Associació de Comerciants Creu Coberta, compromesa amb el desenvolupament sostenible

 La seva tasca divulgativa i el compromís amb la sostenibilitat han dut a l’associació a obtenir una certificació que reconeix l'alineament de la seva acció amb els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides. 


L’Associació de Comerciants Creu Coberta ha estat certificada com la primera associació de comerciants d’Europa en treballar els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides, segons l’auditoria duta a terme per Carles Agustí. La certificació l’ha realitzat el despatx d’Agustí, expert en governança i desenvolupament sostenible i que ha treballat als governs de Barcelona i de Catalunya els darrers anys. Aquest reconeixement s’ha concedit després d’una auditoria que ha avaluat la tasca, els objectius i les funcions de l’associació. 

En un acte celebrat al ‘Meeting Point’, un espai temporal de què disposa Creu Coberta fins a la futura construcció urbanística d’un edifici d’equipaments, l’auditor Carles Agustí va entregar al president de l’eix comercial, Lluís Llanas, la documentació acreditativa i els certificats corresponents.  

Algunes de les accions que ha dut a terme l’Associació de Comerciants Creu Coberta tenen a veure amb una tasca divulgativa i formativa al voltant dels Objectius de Desenvolupament Sostenible. Així doncs, al ‘Meeting Point’ hi ha una exposició sobre els 17 ODS, en què diversos grups d’alumnat hi han acudit per tal de formar-se en els objectius de les Nacions Unides en matèria de sostenibilitat. 

A més, promouen l’Associació Ràdio Comerç, una entitat sense ànim de lucre que compta amb la col·laboració de periodistes amb experiència en mitjans i en la comunicació corporativa. Consisteix en una plataforma multimèdia destinada a desplegar activitats de comunicació i promoció del comerç de proximitat amb la vocació de posar-se al servei del sector comercial de proximitat en el seu conjunt i dels diferents eixos comercials locals.

 

Més informació sobre el reconeixement que ha obtingut l’Associació

> Consulteu el lloc web de Creu Coberta  

> Descobriu la plataforma Ràdio Comerç

No hay comentarios: