27 de julio de 2023

Calcular i compensar les emissions generades per les vostres activitats ara és bufar i fer ampolles!

 El kit “Com has vingut”, és un joc per comptar les emissions dels actes, fabricat amb materials sostenibles i que es pot cedir en préstec a les organitzacions que vulgueu calcular – i compensar- les emissions de CO² derivades dels vostres esdeveniments i activitats

 

Aquest kit està pensat per comptabilitzar les emissions produïdes pel desplaçament total dels assistents a un esdeveniment (petjada de carboni). El càlcul es fa segons els mitjans de transport que han utilitzat els assistents en el seu trajecte i la procedència d'aquests. El kit ve acompanyat d'una calculadora en format full de càlcul perquè pugueu fer el còmput de les emissions generades i les pugueu compensar col·laborant amb el programa Acords voluntaris de la Generalitat de Catalunya.

Aquest recurs us permet, d'una manera divertida i implicant a les persones participants, fer el càlcul de la petjada del vostre esdeveniment pel que fa al transport dels assistents i fer pedagogia al voltant de l'impacte que té la manera com ens movem.

És un material que la Xarxa Barcelona + Sostenible posa a disposició de les seves organitzacions membres de manera gratuïta. Podeu contactar la secretaria de la Xarxa per resoldre qualsevol dubte referent al seu ús, cessió o per resoldre qualsevol incidència al respecte.

Què conté el kit?

  • Caixa de fusta amb tots els materials del kit
  • Làmina amb les instruccions d’ús
  • Suports de fusta
  • Targetes de cartó amb el nom de cada districte
  • Taps de plàstic de diferents colors

Tot plegat està recollit en el format d’una maleta de rodes perquè sigui més fàcil de transportar.

Com funciona?

En el següent vídeo us detallem com preparar el kit:

Com el podeu sol·licitar?                                                                                                                          

Heu d’enviar un correu  a bcnsostenible@bcn.cat informant de la data en què necessitareu el recurs i us donarem una resposta el més aviat possible.

La maleta s’ha de recollir i tornar a la Fàbrica del Sol (Pg. de Salvat Papasseit, 1)

No hay comentarios: