28 de septiembre de 2023

El Planter, programa d’emprenedoria ecosocial per a les organitzacions de la Xarxa

 Si voleu iniciar un negoci i posar el vostre gra de sorra en la transformació ecosocial, Espai Ambiental Cooperativa posa a la vostra disposició aquest programa d’emprenedoria per a impulsar projectes que tinguin un impacte positiu.

Amb aquesta iniciativa, Espai Ambiental, membre de la Xarxa B+S, us acompanyarà des de la ideació del projecte fins a la seva creació des del punt de vista de l’economia cooperativa, ecològica i regenerativa.  

Les formacions del programa d'El Planter son gratuïtes i començaran el mes d’octubre i inclouen quatre sessions pràctiques en les quals s’oferiran eines i recursos per a aplicar directament al projecte que tingueu pensat. A més, tindreu l'opció de demanar un acompanyament personalitzat i adaptat a les necessitats de les vostres iniciatives. 
 
El programa de les sessions formatives és el següent: 

 
1. Creativitat i Ideació (4/10 - a càrrec de Resilience Earth). Per explorar preguntes clau, reptes actuals i la creativitat com a eina de l’emprenedoria ecosocial. 
 
2. Desenvolupament Regeneratiu (11/10 - càrrec de Resilience Earth, on aprendreu a dissenyar un projecte en clau ecosocial. 
 
3. Model de Negoci (18/10 - càrrec de Calidoscoop), on abordareu com crear un negoci sòlid i sostenible en clau económica. 
 
4. Aliances, Recursos i Pla d'Acció (25/10 - càrrec d'Espai Ambiental), on tractareu la importàcia de teixir aliances.  
 
Les sessions seran presencials a Coòpolis, Carrer de la Constitució, 19; de 16h a 19h  
 
Ja us podeu inscriure AQUI 
 
Per obtenir més informació, podeu contactar-hi a través del correu electrònic: andresgracia@espaiambiental.coop

Espai Ambiental és una cooperativa que treballa per a assolir comunitats on la justícia, l’ecologia i totes les vides són al centre. Ho fan mitjançant l’impuls de processos que provoquen canvis culturals, activant i acompanyant la creació d’iniciatives comunitàries i socioeconòmiques a escala local. 

Coòpolis, l’Ateneu Cooperatiu de Barcelona, membre de la Xarxa, és un dispositiu de foment i promoció de l’Economia Social i Solidària a la ciutat de Barcelona. En el marc de la Xarxa d’Ateneus Cooperatius de Catalunya, s’orienta prioritàriament a la creació de noves cooperatives així com a la generació de llocs de treball en cooperatives existents. 


A més.. 

No hay comentarios: