10 de septiembre de 2011

Abandonan una Gossa en estat greu

Diuen que una societat es pot classificar o veure el seu nivell social a partir del tracte que tenen amb les seves mascotes. Tots coneixem l'augment d'abandonaments durant l'estiu d'aquelles mascotes "amiges" que ara fan nosa, tot fent un exercici d'irresponsabilitat, però això es massa!!!.
Al diari Avui podem llegir que "L'associació protectora d'animals Rodamón del Baix Empordà ha denunciat els propietaris d'una gossa de raça pit bull que va ser abandonada a Santa Cristina d'Aro en un estat lamentable de salut. L'animal va acabar morint el 7 de setembre al centre d'acollida que l'entitat té a Palafrugell. El seu director, Àngel Viladegut, insisteix que no tindran cap tolerància en els casos de maltractament d'animals, en què les infraccions considerades molt greus poden arribar a ser sancionades amb 20.000 euros".
Això em recorda el nostre gos Ringo que el vam recollir a la gossera de Mahó i que el pobre estava tot abandonat i sospitem que era maltractac, tot veient com s'amagava cada vegada que agafavem l'escombra fer fer neteja... possiblement perquè era l'arma agresora. Ja fa un temps que va morir, però crec que el temps que va viure amb nosaltres va ser molt, molt feliç. No costa tant ser una mica responsables no?.

La pobre gosseta
Nacho Padró

No hay comentarios: