25 de enero de 2015

De Nil Fabra a La Fàbrica del Sol

La Secretaria de Barcelona Escoles + Sostenibles (BcnE+S) s'ha traslladat d'oficines i, a partir d'aquest trimestre, ens trobareu a l'equipament municipal de La Fàbrica del Sol, a la Barceloneta.

 Des de l'1 de gener BcnE+S, Barcelona + Sostenible (B+S), l'Acord Cívic i la biblioteca del Servei de Documentació d'Educació Ambiental (SDEA) som en aquest equipament que, des de fa 5 anys, ja ofereix serveis a la ciutadania sobre sostenibilitat. Amb l'afegit d'aquests programes,  La Fàbrica del Sol esdevé el punt cabdal d'educació ambiental a la ciutat de Barcelona.

La Fàbrica del Sol
Passeig de Salvat Papasseit, 1
08003 Barcelona
T. 932562599
www.bcn.cat/escolessostenibles
escolessostenibles@bcn.cat

Es tracta d'un edifici rehabilitat amb mesures i solucions ambientals com l'aprofitament d'aigües pluvials, la pèrgola de col·lectors solars, les plaques fotovoltaiques o la ventilació natural, entre d'altres. Està previst que, properament, s'inaugurin un nou Ateneu de Fabricació i un espai expositiu obert a la ciutadania en general.

Actualment, a més dels serveis municipals abans esmentats, aquest edifici el compartim amb entitats com Desenvolupament Comunitari SCCL, Fundació Desenvolupament Comunitari, Federació Catalana de Cineclubs, Associació de Serveis Energètics Bàsics Autònoms (SEBA), l'ONG Sodepau o la consultoria ambiental Inèdit.

Malgrat les darreres incidències amb la línia de telèfon, actualment ja funciona normalment; el programa BcnE+S continua donant-vos el servei habitual des d'aquest nou emplaçament i manté el correu i el telèfon de contacte.
  20150113 01W.FabricaSol

No hay comentarios: