1 de febrero de 2015

NOUS MEMBRES A LA XARXA B+S

L’Associació del Comerç i les Empreses de Trinitat Nova, El Jardí del Silenci, Growinpallet, Il·lustraciència i World Sop Corporation (IWOP) han passat a formar part recentment de la xarxa de signants. Benvinguts!

Info151 08 intern trinitat 
Info151 08 intern jardisilenci
Entitat formada per un grup d'empresaris de Trinitat Nova que es van unir per promocionar el comerç en un barri en què, tot i les transformacions urbanístiques, encara hi ha poca activitat comercial. Aquesta iniciativa comercial vol promocionar i defensar l’activitat dels comerciants i empresaris del barri i dinamitzar el sector comercial.

-
 Jardí del Silenci

Centre cívic a l’aire lliure que té com a objectiu principal preservar el tresor del Jardí Centenari i cuidar aquest pulmó verd, record viu de la història de Gràcia. A través de la programació d’actes lúdics i culturals, volen millorar el benestar de les persones i potenciar l’harmonia i col·laboració entre els veïns.

Growinpallet
Growinpallet
Growinpallet és una empresa social i sostenible que proposa un servei d'instal·lació, manteniment i assessorament d'horts urbans ecològics als espais en desús de Barcelona. La visió de l'entitat és fer de l'agricultura urbana un fet comú a Barcelona i a l'abast de tothom.


Info151 08 intern illustraIniciativa de l’Associació Catalana de Comunicació Científica que té per objectiu divulgar la il·lustració científica i impulsar-la en totes les seves modalitats. Un dels seus projectes principals és la convocatòria del Premi Internacional d'Il·lustració Científica, que es compagina amb l'organització d'activitats de divulgació científica relacionades amb la ciència, la natura, el medi ambient i el dibuix.
 
Info151 08 intern iwopWorld Sop Corporation (IWOP)

Empresa dedicada a la creació, fabricació i distribució de sistemes d'il·luminació sense obsolescència programada.

No hay comentarios: