1 de febrero de 2015

CANVI CLIMÀTIC, PERCEPCIÓ D’HÀBITS AMBIENTALS I SALUT

El proper 6 de febrer es presenten els resultats d’un informe sobre adaptació als impactes del canvi climàtic. A més, podeu consultar altres estudis recentment publicats sobre percepció d'hàbits ambientals i salut a Catalunya.

Recentment s'ha publicat el document Indicadors d'adaptació als impactes del canvi climàtic, un treball que permet avaluar i quantificar el grau d'adaptació als impactes de la variació global del clima de la Terra. Consulteu la publicació i assistiu a la presentació del proper 6 de febrer, a les 11.30h, a la sala Pierre de Coubertin del Museu Colet de Barcelona. + informació

També s'han presentat els resultats de l'Estudi d'Opinió sobre la Percepció i Hàbits Ambientals, que des de maig de 2008 porta a terme el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat. Es duen a terme consultes ciutadanes en relació la qualitat de l'aire, l'aigua, l'energia, els residus, el medi natural i altres. + informació.
Per la seva banda, el Departament de Salut ha presentat el seu informe periòdic amb els principals indicadors de la salut de la població catalana. El propòsit d’aquest document és la presentació de les dades sanitàries més recents, que han de permetre fer una valoració global de la salut dels ciutadans de Catalunya, i, a més, fer un seguiment exhaustiu de l’evolució dels objectius de salut formulats des del Pla de salut de Catalunya 2011-2015. Consulteu la publicació.

No hay comentarios: