12 de junio de 2016

Endolleu-vos a l'energia sostenible


Butlletí: 
En el marc de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, de l’11 de juny al 2 de juliol diverses entitats i equipaments de Barcelona organitzen activitats per fomentar l’eficiència, l’estalvi i la sobirania energètica.


Iniciada el 2006 i organitzada per la Comissió Europea, la “European Sustainable Energy week” (EUSEW) engloba diverses activitats que es duen a terme a tot Europa destinades a la promoció d'una energia segura, neta i eficient. L'EUSEW connecta els responsables polítics, les parts interessades i la ciutadania per aconseguir els objectius energètics i climàtics de la Unió Europea.
En el cas de la ciutat de Barcelona, s’aposta per les estratègies globals en la lluita contra el canvi climàtic. L’objectiu és sumar esforços per finalment esdevenir més resilients a nivell local i d’aquesta manera minimitzar l’impacte sobre el medi.
És per això, que, dins el marc europeu, de l’11 de juny al 2 de juliol es celebra la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, en la qual un seguit d’equipaments i entitats de Barcelona organitzen plegats jornades i tallers que promouen l’eficiència, l’estalvi  i la sobirania energètica.
Intercanvi d’experiències en un vermut, tallers d'eficiència energètica a la llar, construcció d’un vehicle solar, cinefòrum... són alguns exemples de les activitats per la setmana setmana de l’energia. Feu-hi un cop d’ull!
 

No hay comentarios: