20 de junio de 2016

Compres responsables en l'àmbit públic i privat

La Generalitat de Catalunya i el Club d’Excel·lència en Sostenibilitat organitzen el 29 de juny una jornada que promou l’economia circular en diversos sectors.

En el marc actual d’un notori consum de recursos i una gran generació de residus, cada cop són més les estratègies que adopten les organitzacions per incentivar la transició cap a una economia circular.
En aquest context, el Departament de Territori i Sostenibilitat i el Club d’Excel·lència en Sostenibilitat organitzen el 29 de juny de 10.00 a 14.00h la jornada “Estratègies empresarials de compres responsables i economia circular” a l’Auditori Abertis de Barcelona (Av. Pedralbes, 17). Durant la jornada es presentaran les polítiques públiques catalanes d’economia circular i alguns casos exemplars d’empreses que la impulsen a través de la contractació sostenible.
La primera part de l’acte constarà de dues conferències sobre compres responsables a l’empresa i sobre economia circular en l’àmbit de la Generalitat de Catalunya. Posteriorment hi haurà diverses intervencions sobre economia circular en diferents sectors d’activitat (consum, industrial, materials de construcció, autopistes i serveis) i per últim es presentarà la Guia de compres responsables de l’empresa.

No hay comentarios: