5 de diciembre de 2016

Ja Som 500!!

La xarxa d’Entitats i Empreses de Barcelona + Sostenible suma 500 membres i ho volem celebrar amb l’estrena d’un nou vídeo de presentació del programa. Compartiu-lo i feu difusió de la vostra pertinença a aquest projecte de ciutat!
 
Al llarg dels 14 anys d’història del programa Barcelona + Sostenible (antiga Agenda 21) una gran diversitat d’empreses, entitats, universitats, escoles i organitzacions de diferents àmbits han passat pel programa. Recentment s’han assolit les 500 d’entitats i empreses que han signat el segon Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat (2012-2022) i d’aquesta manera sumen esforços per a una Barcelona + Sostenible.

La xarxa augmenta i s’amplia en nombre i tipologia de sectors, i us proposem que doneu a conèixer l’orgull de formar-ne part. És per aquest motiu que llancem un nou vídeo de presentació del programa, anomenat “Fem Xarxa per la sostenibilitat”, en el qual s’explica de forma breu i concisa què és el programa Entitats i Empreses + Sostenibles, què fem, qui en forma part i quins són els seus objectius i propòsits. Tot això es relata de la mà de l’equip tècnic del programa i dels propis membres de la xarxa, que van ser entrevistats durant l’acte del “Fem Xarxing” del juny passat.

Us animem a que feu difusió d’aquest vídeo amb l'objectiu que els vostres companys/es, treballadors/es, socis/es, clients/es etc. es facin ressò de la importància i el valor afegit que suposa formar part de la xarxa d’agents pel canvi cap a la sostenibilitat de la ciutat de Barcelona.
A part d’utilitzar el vídeo, els membres de la xarxa Barcelona + Sostenible disposeu d’altres eines per fer difusió de la vostra pertinença a la xarxa i també per donar a conèixer les bones pràctiques i les accions per la sostenibilitat que esteu realitzant.
 
Com donar a conèixer que sou membres de la xarxa?
  • Vídeo presentació xarxa: com ja hem explicat, el nou vídeo recull de forma breu què és la xarxa, com funciona i alguns beneficis de formar-ne part. Incrusteu-lo als vostres webs, projecteu-lo, feu-lo córrer internament dins la vostra entitat, i externament perquè altres organitzacions i tota la ciutadania en general sàpiguen els valors de sostenibilitat que incorporeu.
  • Logotip Membre de Barcelona + Sostenible: aquest logo descarregable es pot inserir als vostres espais i materials de difusió: el podeu afegir a peu de pàgina del vostre web, a l’apartat de qui som, al butlletí, als vostres documents en paper i/o a qualsevol dels vostres materials de comunicació. El logo pot anar acompanyat de l’enllaç al web de B+S per més informació sobre la xarxa.
  • #BcnSostenible: moltes de les novetats de sostenibilitat de la ciutat es difonen via Twitter utilitzant aquest hashtag. Assegureu-vos d’utilitzar-lo per mostrar que esteu al dia de tot el que passa a Barcelona en aquest àmbit!
  • El Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat: teniu al vostre abast la versió descarregable del Compromís, el document que els membres signeu, que acredita que formeu part de la xarxa B+S i per tant de les més de 800 entitats i escoles que col·laboren per la sostenibilitat de la ciutat.


 “Com farem un món més sostenible? Implicant-nos i fent projectes compartits.”
  “És un espai on compartir informació, projectes, fer difusió de les accions, recursos...però sobretot, es busca la connexió amb altres entitats”
  “Tothom està implicat en la seva mida en fer que les coses avancin, en transformar la manera de fer, la manera de pensar,
i la manera de viure i de fer ciutat”


Membres de la xarxa Barcelona + Sostenible, Fem Xarxing, juny 2016

No hay comentarios: