18 de diciembre de 2017

L’entrevista: Enprensa Comunicació Verda



“Busquem solucions per als clients que també siguin bones per al medi ambient i la ciutat”. Montse Serra i Manel Collador, d'Enprensa Comunicació Verda.

A què es dedica la teva organització?
Montse: nosaltres fem disseny gràfic i serveis de comunicació a tot tipus d'empreses, grans, mitjanes i petites; treballem per administracions i particulars i plantegem la nostra feina sempre des d'una visió global sostenible.
 
Per què ha d’existir una organització com la teva a Barcelona? Quina és la seva aportació?
Manel: crec que hi ha molt poques empreses com la nostra, que doni aquest tipus de servei i de forma personalitzada. És un servei molt acurat, que pràcticament no existeix i que omple un buit.
 
De què us serveix  formar part de la xarxa B+S? 
Manel: ens serveix perquè coneixes persones amb les mateixes inquietuds que tu i pots tenir punts de vista que t'enriqueixen. Això et permet tenir una altra visió de la situació, no només pel benefici immediat sinó també perquè et permet veure perspectives a mig termini. Això és molt interessant.
 
Estàs d’acord Montse..
Montse: sí, veure que hi ha gent que comparteix els mateixos valors i que treballa cada dia per aconseguir una ciutat millor.
 
Què trobeu a faltar, com la milloraríeu?
Manel: crec que hi ha molt voluntarisme i poca implicació des de les empreses, no tant des de les organitzacions sense ànim de lucre o des de gent amb molt bona voluntat sinó des de el teixit empresarial de la ciutat.
 
Què és el que més t’enorgulleix de la teva feina?
Montse: poder plasmar amb la nostra feina el que el client vol però intentant buscar sempre una solució que també sigui bona per al medi ambient i per la ciutat.
 
Quins dos objectes o recursos t’enduries a un planeta per descobrir? 
Manel: un bon llibre i una llavor.
Montse: bolígraf i paper.
 
I per últim, ens podries proposar una acció de millora en el present, per arribar a un futur més sostenible?
Montse: l'economia de proximitat.
Manel: ajudes fàcils per als particulars i les empreses que apostin per la sostenibilitat, d'una manera clara i directa. Per exemple, si es torna l’envàs usat i es retribueix econòmicament, amb aquesta acció tindràs un descompte de l'IBI. Aquest tipus d'accions que facin ser conscients que la teva aportació té un retorn directe.


No hay comentarios: