30 de septiembre de 2012

Les qüestions de residus, totes en un sol web

Una de les temàtiques més tractades en les actuacions dels centres de l’Agenda 21 Escolar són els residus. Alguns exemples habituals són: la prevenció de deixalles en l’esmorzar, les festes i altres celebracions, la reutilització de materials de rebuig per fer tallers o decoracions, l’elaboració d’estudis sobre la degradació dels materials o el cicle de vida dels productes, la sensibilització i coneixement de les problemàtiques que causen, accions per crear hàbits en la recollida selectiva, visita del Punt Verd Mòbil Escolar (PVME) o altres instal·lacions de transferència, etcètera.

En el nostre web trobareu un enllaç a una pàgina específica que tracta les qüestions més comunes que sorgeixen en els centres sobre els residus: les Preguntes més freqüents sobre gestió i prevenció de residus. Hi trobareu:
  • Un llistat de residus amb indicacions sobre la seva correcta gestió ordenat alfabèticament per facilitar la recerca.
  • Indicacions sobre a qui dirigir-nos en el cas que necessitem acostar un contenidor del carrer, millorar mobiliari obsolet o, simplement, com aconseguir bosses o cubells de recollida selectiva.
  • Un apartat amb informació general sobre com s’organitza la recollida selectiva, el servei pels centres educatius, la gestió dels punts verds, activitats educatives i idees per a prevenir residus. Informació, protocol i calendari de sol•licitud del PVME i l’exposició, amb el formulari per fer-ho on-line.
  • Tota la informació sobre el projecte Embolcalls + Sostenibles

No hay comentarios: