15 de septiembre de 2012

Us invitem a...

... informar-vos dels cursos que organitza el Centre de Formació del Laberint sobre jardineria i paisatgisme. La primera setmana de setembre s’inicia el període d’inscripció als cursos 2012-2013 per aficionats, tècnics i professionals.

... aprofitar la IV Setmana Europea de Prevenció de Residus, que tindrà lloc del 17 al 25 de novembre, per reflexionar sobre els hàbits de consum i producció de cara a reduir la generació de residus. Si voleu més informació podeu participar en el Seminari de preparació de la Setmana Europea de Prevenció de Residus que tindrà lloc el proper 26 de setembre de 9.30 a 13.00 hores a l’Edifici Vagó (c/ Compte d’Urgell, 187). Per més informació setmanaprevencio.arc.tes@gencat.cat. Per anar fent boca, podeu visionar els vídeos de bones pràctiques de l’edició anterior.

... inscriure-us al concurs Recreactiva’t: projectem per Àfrica adreçada a joves de 14 a 18 anys de centres educatius i entitats de lleure. Consisteix en la creació d’un curtmetratge i el disseny d’un projecte de sensibilització de l’entorn.

... apropar-vos a la jornada El banc del temps escolar que tindrà lloc els dies 5 i 6 d’octubre a l’Institut Milà i Fontanals (Plaça Josep Maria Folch i Torres, s/n) organitzada per l’Associació Salut i Família.

... participar a la sessió informativa sobre l’Audiència Pública per als nois i noies de Barcelona que tindrà lloc el proper 26 de setembre a les 13.00 hores, a la sala d'actes de l’Institut d'Educació (Plaça d'Espanya, nº- 5). L’audiència pública és una modalitat de participació ciutadana adaptada als nois i noies entre 11 i 17 anys (6è de primària, secundària i batxillerat, també d'educació especial) que es concreta en un conjunt d'activitats pedagògiques i lúdiques que es realitzen al llarg del curs escolar. Més informació a jcanoe@bcn.cat. Tríptic.

... participar a les XI Jornades d’Innovació en l’etapa d’educació infantil que tindran lloc els propers dies 19 i 20 d’octubre per seguir avançant en l’educació de qualitat.


 13/09/2012

No hay comentarios: