15 de septiembre de 2012

Mireu l’agenda, primers actes del curs de l'AE21

El proper 4 d’octubre celebrarem l’Acte de Signatura del curs 2012-2013, que com cada any se celebrarà al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona. En aquest acte hi esteu convidats a participar els 15 centres que us incorporeu enguany al programa i els 68 que renoveu o inicieu el vostre projecte triennal. Per raons d’aforament, com cada any, només podran assistir-hi una representació formada per un màxim de 4 persones, entre alumnat i professorat.

L’acte tindrà lloc entre les 9.30h i les 11.30h. Estigueu atents al proper butlletí on hi trobareu molta més informació. Com que aquest any sou molts els centres que hi participareu, us agrairem us inscriviu abans del dia 28 de setembre indicant-nos de quin centre sou i quantes persones hi assistireu.

Per altra banda, aquest curs podeu participar també en l’elaboració del nou Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat de Barcelona – Agenda 21 de Barcelona.

Fa més de 10 anys, 69 escoles de la ciutat van ser les primeres institucions que van signar el compromís ciutadà. Després d’aquest temps s’inicia un procés participatiu per renovar-lo. Com a membre de l’Agenda 21 Escolar i signant del compromís us animem a participar-hi de tres possibles maneres:

Fòrum web, que fins el 5 d’octubre està obert a les vostres propostes, esmenes i valoracions.
Sessions de debat, dies 14, 18, 19 i 20 de setembre. Inscripcions obertes.
Convenció de Signants, dia 18 d’octubre. Inscripcions obertes.

En aquesta convenció del 18 d’octubre hi podeu participar com a mestres, professors, pares, mares, personal no docent, i especialment, per primera vegada, joves de centres de secundària que podran dir-hi la seva. Una bona oportunitat per aprendre a participar. Per més informació d’aquesta proposta, poseu-vos en contacte amb la secretaria de l’Agenda 21 Escolar (agenda21escolar@bcn.cat).

La participació dels joves és important. Hi teniu molt a dir!


 13/09/2012

No hay comentarios: