10 de febrero de 2013

Us invitem a...

... assistir a la presentació del llibre Otra vida es posible que es farà a l’Escola Pere Vila (Pg. Lluís Companys, 18), centre de l’A21E, el proper 18 de febrer a les 17.30 hores. A partir d’un feina amb xarxes d’economia solidària, les autores presentaran aquest treball sobre alternatives econòmiques davant la crisi.
... fer un cop d’ull al cicle de tallers "Fes de casa teva un jardí” pels propers dies 3 i 10 de març en les quals es coneixeran estratègies per escollir les plantes enfiladisses més adequades per cobrir parets i murs verticals.

... veure les noves activitats, tallers i visites que organitza l’Àrea Metropolitana de Barcelona en el seu programa Compartim un futur com una activitat sobre l’aigua neta, un taller sobre tast d’aigües o l’abandonament dels electrodomèstics.

... conèixer el projecte de recerca EXOCAT, impulsat pel Departament d'Agricultura de la Generalitat de Catalunya i coordinat pel CREAF, que té per objectiu conèixer el caràcter invasor de les nostres espècies exòtiques.


 06/02/2013

No hay comentarios: