12 de abril de 2015

La primavera arriba als horts escolars

Institut Valldemossa
L’alumnat de l’Institut Valldemossa elabora tres receptes de cuina amb els alls tendres conreats a l’hort: alls tendres amb xampinyons, amanida d’alls tendres i tonyina amb remenat d’alls tendres i espàrrecs. A més a més, durant la jornada de portes obertes, els alumnes de 6è van fer una plantada i ho han compartit amb la comunitat a través del seu blog.

Col·legi Sagrat Cor – Sarrià
L’alumnat de 4t de primària s'encarrega de l'hort del Col·legi Sagrat Cor – Sarrià. A través d'un breu escrit ens expliquen com va anar prenent forma aquest projecte inicial i de quina manera s'encarreguen. La relació dels alumnes amb aquest espai va més enllà d'un fet procedimental i s'hi atansen tenint en compte tot el que l'envolta. Coneixeu més detalls clicant a aquest article.

20150401 07W.Valldem SagratCor
A l'esquerra l'Institut Valldemossa, a la dreta el Col·legi Sagrat Cor – Sarrià

Escola Sant Joan Baptista
Avui els nens i les nenes de la classe del Pingus (P4) hem plantat herbes aromàtiques a l’hort de l’escola. Aquestes plantes són les que, cada any, l’Ajuntament de Barcelona dóna a les escoles que pertanyen al projecte d’Escoles + Sostenibles. Hem pogut aprendre i recordar les diferents parts d’una planta (arrels, tija, fulles) i perquè serveixen. També hem après diferents eines que s'utilitzen per treballar a l’hort (el rasclet, la pala, etc.). Gràcies a aquesta visita i plantada el nostre hort de l’escola cada dia està més maco.
 
20150401 07W.SantJoanBaptista
 


Subvencions pel curs 2014-15

No hay comentarios: