12 de abril de 2015

Llibres que no es compren ni es venen


Associació Llibres Lliures
Autor: Associació Llibres Lliures
T’imagines un món on ningú no posés preu a la cultura i hi poguéssim accedir de forma lliure i gratuïta? Gràcies a iniciatives com la de l’Associació Llibres Lliures aquest món podria ser possible.
El moment actual de canvis i dificultats que vivim ens obliga a establir una sèrie de prioritats on sovint el consum de productes culturals queda fora de la llista. Per tant, bones notícies com aquest projecte d’una associació són molt ben rebudes.
L’Associació Llibres LliuresÉs una entitat sense ànim de lucre que té com a objectius principals la solidaritat, la difusió de la cultura i facilitar-hi l’accés a tothom qui ho vulgui. Per això ha obert la primera llibreria gratuïta de Catalunya.
Podeu visitar la llibreria i endur-vos el llibre que desitgeu, de forma gratuïta, sense l’obligació de retornar-lo. No cal que torneu a llegir aquest paràgraf, heu llegit correctament, “sense cap cost”. Encara que sempre podeu fer un donatiu de forma totalment voluntària. La llibreria es financia a partir dels donatius de materials (llibres, DVD’s i aportacions econòmiques), així com les quotes dels socis (12 euros anuals). No cal ser soci/a per endur-se’n llibres. Tot el personal que hi treballa ho fa de forma voluntària.
No només llibresLa llibreria també té un servei de filmoteca en format DVD, encara que aquest servei s’ofereix en la modalitat de préstec. A més a més, s’hi organitzen diversos tallers, cursos (de teatre, de fotografia, etc.), clubs de lectura i altres activitats cobrant un preu simbòlic.
On és la llibreria?C/ Cantàbria, 72
08020 Barcelona
Telèfon 935 33 09 15
Correu electrònic llibreslliures@yahoo.es
Horari: de 10 a 14 i de 17 a 20h
Ja ho sabeu, busqueu a les vostres prestatgeries algun llibre que vulgueu donar, o aneu a la llibreria i cerqueu els llibres amb el segell que diu “Aquest llibre és lliure, ni es compra ni es ven” i si en trobeu algun que us interessi, agafeu-lo i cap a casa. Ah! i després entreu al nostre mur de Facebook i expliqueu-nos-ho.

No hay comentarios: