19 de febrero de 2018

L'Hotel Barcelona 1882, referent en turisme sostenible

Aquest establiment, integrant de la xarxa B+S, ha estat guardonat als Premis Re Think Hotel en la categoria de TS Media. Un reconeixement a la sostenibilitat i la rehabilitació hotelera!


Repensar el turisme per avançar cap a un model més sostenible és possible. Així ho demostren establiments com l’Hotel Barcelona 1882, integrant de la xarxa Barcelona + Sostenible, guardonat als Premis Re Think Hotel, un reconeixement als projectes del sector hoteler en l’àmbit de la sostenibilitat i la rehabilitació, en la categoria de TS Media.
El jurat d’aquest guardó, atorgat per l’organització especialitzada en edificació sostenible Grupo Habitat Futura, ha decidit premiar a l’Hotel Barcelona 1882 “per la seva destacada contribució al canvi de paradigma en el sector hoteler aportant solucions globals basades en criteris de sostenibilitat tant en termes de sostenibilitat global de l’edifici com en màrqueting i RSC”.
Es tracta de la tercera edició d’aquest guardó, que busca promoure i reconèixer els projectes de sostenibilitat i rehabilitació hotelera. Per tal de prendre aquesta decisió, el jurat ha tingut en compte criteris diversos, com ara la sostenibilitat global, la sostenibilitat de l’edifici, el patrimoni i l’accessibilitat universal.

No hay comentarios: