26 de febrero de 2018

Primeres accions de l’Escola Milà i Fontanals

En el seu primer curs a la xarxa Escoles+Sostenibles, el centre ha impulsat iniciatives per reduir el soroll a les aules i conscienciar l’alumnat sobre els efectes i causes de la contaminació.  
Estudiar i treballar a l’Escola Milà i Fontanals és molt més agradable des que el centre va encetar el seu primer projecte per promoure la sostenibilitat. En el seu primer curs com a integrants del programa Escoles + Sostenibles, el centre ha impulsat la conscienciació envers el reciclatge de residus com a eix fonamental per tenir cura del nostre entorn, la nostra ciutat i el nostre planeta. Us deixem amb el relat de primera mà de la comunitat educativa de l’escola:

La sostenibilitat. Les re-pilotes de l’escola Milà i Fontanals
Aquest curs, 2017-18, a la nostra escola Milà i Fontanals hem començat el nostre projecte de Sostenibilitat, que consisteix en reduir la contaminació, el soroll, els residus, millorar els espais exteriors, conèixer les energies renovables... accions per tenir cura del nostre entorn, la nostra cuitat i el nostre planeta.
Ja hem iniciat diverses accions:
Hem utilitzat unes pilotes velles de tennis i les hem reciclat posant-les a les potes de les cadires per reduir el soroll a l’aula i no molestar als altres cursos. Ara no fem tant soroll quan movem les cadires i estem més tranquils tant dins com fora de l’aula.
A més a més, tenim tres cistells a classe on llancem la brossa de tres materials deferents: plàstic i metall, paper i orgànic. Tenim tres dipòsits grans de deixalles a fora de l’aula. Aquest projecte l’estem treballant per reduir la contaminació acústica i així crear un ambient més agradable a l’escola! Participeu en aquest projecte fent també petites accions des de casa!

No hay comentarios: