23 de abril de 2018

El medi ambient, l'estrella de la pel·lícula!


Us presentem “Cada aula un cinema”, un programa amb més de 100 pel·lícules per fomentar la conscienciació i l’educació ambiental als centres que ho sol·licitin.
Docents, us agrada innovar i buscar maneres disteses d’apropar el medi ambient a l’alumnat? En cas afirmatiu, heu de conèixer “Cada aula un cinema”, un programa que promou la conscienciació, formació i l’educació ambiental a través de vídeos i films de fins a 30 minuts. Un material audiovisual, destinat a l’alumnat a partir dels quatre anys, que aquest curs 2017-18 compta amb més de 100 produccions.
Els centres educatius interessats es podran inscriure de forma gratuïta a aquest programa a través de la web del Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient (FICMA), membre de la xarxa Barcelona + Sostenible. Posteriorment, se'ls proporcionarà un enllaç i una contrasenya que els permetrà accedir a totes aquestes pel·lícules que, amb un simple projector i connexió a internet, podran ser visualitzades a l’aula.
La finalitat de les més de 100 produccions audiovisuals que formen “Cada aula un cinema”  és esdevenir una nova eina per al professorat que vulgui dinamitzar el seu temari escolar generant debats i despertant el sentit crític dels alumnes per provocar canvis i actituds positives.

No hay comentarios: