28 de enero de 2019

Embolcall d’un sol ús? No, gràcies!

L’Escola Sant Francesc d’Assís i el Col·legi Sagrat Cor del Besòs emprenen accions comunicatives per promoure els embolcalls reutilitzables: imants per a la nevera, una mascota i una cançó amb molt de ganxo
En el marc de la microxarxa Embolcalls+Sostenibles, que treballa la reducció d’embolcalls d’un sol ús als centres educatius alhora que promou els esmorzars saludables, l’Escola Sant Francesc d’Assís i el Col·legi Sagrat Cor del Besòs ens mostren com divulguen aquestes idees dins la seva comunitat educativa. Ens ho expliquen tot seguit:

ESCOLA SANT FRANCESC D'ASSÍS: L'ESCAMOT TARONJA ACTUA DE NOU!
Per segona vegada durant aquest trimestre escolar, l’escamot taronja ha avaluat, al pati de l’escola, de quina manera l’alumnat fa servir un embolcall sostenible i alhora un esmorzar saludable. Qui portava aquestes dues coses rebia com a premi un imant de nevera reconeixent la seva feina, qui no en portava una, o cap de les dues coses, també va rebre un imant amb el consell de portar un embolcall sostenible i un esmorzar saludable. L’activitat va ser tot un èxit. El disseny dels dibuixos dels imants ha estat fet pels alumnes de 6è.

COL·LEGI SAGRAT COR DEL BESÒS: UN VIDEOCLIP PER A LA REDUCCIÓ DE RESIDUS
El curs passat, el Col·legi Sagrat Cor Besòs, participava per tercer any consecutiu a la microxarxa Embolcalls + Sostenibles. Entre totes les accions que es van plantejar, n'hi havia d'originals com crear una mascota, protagonitzar anuncis per difondre el missatge i aprendre i gravar un vídeo d'una cançó. Precisament ens envien el vídeo d'aquesta acció, que van dur a terme amb alumnat del cicle inicial. Es van reunir, van escriure i aprendre la cançó, van decidir com es gravarien i van fer aquest vídeo tan divertit! Us atreviu a aprendre-us la cançó amb ells i elles?


No hay comentarios: