26 de febrero de 2019

Els grups de treball ja tenen nou espai al web!

Verd i Biodiversitat, Residus i Energia i Canvi Climàtic, els tres grups de treball de la xarxa B+S segueixen en marxa i ja tenen pàgina al web! Podeu consultar tota la informació de cada un d’ells en aquest nou espai actualitzat.
El passat juliol de 2018, es van crear tres Grups de Treball, que responien a tres dels sis reptes sorgits a la Convenció B+S: Verd i Biodiversitat, Energia i canvi climàtic i Residu Zero. Durant aquests mesos, s’ha fet diverses sessions i els Grups de Treball s’han anat vertebrant i constituint definint uns objectius comuns i unes línies de treball.
Amb l’objectiu d’organitzar i aglutinar aquesta informació, s’ha creat tres pàgines al web de Barcelona+Sostenible per tal de que cada grup pugui tenir un espai de consulta i de treball. Així doncs, ara mateix podreu trobar una pàgina general dels Grups de Treball, on s’explica el seu procés de creació i després una pàgina específica per cada un d’ells. En aquestes hi podreu trobar: l’objectiu del grup, les línies de treball i documentació i enllaços relacionats.

GRUP DE TREBALL RESIDU ZERO

 
GRUP DE TREBALL VERD I BIODIVERSITAT

GRUP DE TREBALL ENERGIA I CANVI CLIMÀTIC

Enllaços relacionats:

No hay comentarios: