26 de febrero de 2019

Reciclem amb ritme

L'alumnat de 1r d'ESO de l'Institut Viladomat crea i coreografia la seva cançó “Recicla” amb l’objectiu d’encoratjar la comunitat educativa a separar correctament els residus. No us perdeu el vídeo!

L’Institut Viladomat compta amb un blog dedicat a Escoles+Sostenibles anomenat “Viladomat+Sostenible”. En aquest espai es poden trobar diferents “posts” relacionats amb els projectes i accions de sostenibilitat que fan en relació amb el seu projecte d’Escoles+Sostenibles. En els darrers mesos, un dels més destacats ha estat l’estrena de la cançó “Recicla”, una peça composada amb la base de la cançó “Bon dia” d’Els Pets i coreografiada pel propi alumnat. A continuació us deixem amb les experiències calendaritzades que han tingut durant el procés de creació de la cançó i l’enllaç del resultat final:


Dia 7 de novembre: gravació de la cançó
Avui, tot l’alumnat de l’optativa d’Escoles + sostenibles hem anat a l’aula de música per gravar la cançó de “Recicla” que han composat els del grup de publicitat. Ho hem gravat amb el pare de l’Ernesto que ha vingut amb micròfons. Després de gravar hem començat a composar la coreografia de la cançó. Cada grup ha proposat una coreografia diferent perquè el final tots junts puguem decidir el ball final, que més tard enregistrarem en format vídeo. Entre tots i totes hem decidit una coreografia. 
Dia 14 de novembre: gravació del vídeo
El pare de l’Ernesto Belotti ha vingut a  gravar el ball que hem preparat per a la tornada de la cançó Recicla.
Dia 12 de desembre: finalment tenim el vídeo!
La setmana passada vam estar filmant les escenes que faltaven i finalment l’Ernesto i el seu pare han estat moltes hores fent el muntatge del vídeo. Esperem que us agradi i que serveixi per motivar a tothom a reciclar correctament.


No hay comentarios: