7 de septiembre de 2020

Escoles + Sostenibles celebra 20 anys!

 Aquest curs 2020-2021 el programa Escoles + Sostenibles compleix els 20 anys del seu naixement. Per començar a celebrar-ho, el dia 20 d’octubre ens trobarem a l’Acte de signatura del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat i de benvinguda dels nous centres, que per primer cop es farà en format virtual i obert a tota la xarxa. Guardeu-vos la data i estigueu al cas de totes les novetats!

Tot i tenir un context d’allò més inusual, enguany se celebra un any ben especial: el programa ja fa dues dècades que es va iniciar, l’any 2001, i el nombre de centres que han signat elCompromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022 i s’hi han sumat no ha parat de créixer. Aquest curs, més del 50% de centres de la ciutat formen part d’Escoles + Sostenibles, i gairebé un 70% s'hi han sumat en algun moment al llarg d’aquests 20 anys. Més de la meitat dels centres educatius de la ciutat de Barcelona han decidit emprendre aquest viatge cap a la sostenibilitat amb moltes ganes, esforç i entusiasme, gràcies als quals n’han sortit projectes ambiciosos i que han produït grans canvis cap a la sostenibilitat dels centres.  

Un curs ple de celebracions i sorpreses 

Aquest serà un curs molt especial, ja que durant tot l’any us hem preparat un seguit de sorpreses per tal que puguem celebrar conjuntament aquest aniversari. Al llarg del curs es plantejaran diversos reptes de sostenibilitat que els centres podreu fer i compartir amb la resta de la xarxa. Estigueu al cas de les pròximes comunicacions, us anirem informant de com us hi podeu sumar! 

Dimarts 20 d’octubre, Acte de signatura del Compromís ciutadà per la Sostenibilitat i de benvinguda als nous centres, en format virtual 

Per primer cop en la història del programa, l’Acte de benvinguda se celebrarà en format virtual el dia 20 d’octubre. Ja podeu obrir l’agenda i marcar-hi en color el dia, que aquest any el 20 és el nostre número: el 20 d’octubre de 2020 celebrem 20 anys! Els protagonistes d’aquest acte seran els centres que se sumen al programa aquest any així com els triennals que comencen i renoven. No obstant això, com que una celebració com aquesta ens omple d’alegria, volem compartir-la i qualsevol centre de la xarxa està convidat a connectar-s'hi! 

 
 

Data: 20/10/2020  

Lloc: plataforma virtual Webbex (facilitarem l’enllaç quan s’acosti la data) 

A qui va dirigit: als centres que se sumen per primer cop a la xarxa, als que inicien o renoven projecte triennal i a tots els centres del programa Escoles + Sostenibles que vulguin connectar-s'hi 


No hay comentarios: