13 de octubre de 2011

Educació especial a Collserola

Voleu passejar i descobrir el parc de Collserola? Voleu conèixer la diversitat d’elements que s’hi relacionen? O preferiu investigar i aprofundir en la gestió d’aquest indret natural? Aquest espai verd de Barcelona ens proposa una munió d’activitats escolars per a tots els nivells educatius amb l’objectiu de donar a conèixer i gaudir del parc.

Entre totes les planificades, en destaquem un programa dirigit especialment a Educació Especial: Collserola a l’abast. A través del diàleg, l’observació, la manipulació i l’exercitació teorico-pràctica l’alumnat fa una descoberta personal i identifica l’entorn rural i boscà del parc.

L’activitat pot personalitzar-se segons les característiques del grup i consta d’un treball previ a l’aula, una sortida i un posterior, també a l’aula. Per a informació completa sobre aquest programa cliqueu aquí.

Si voleu veure totes les activitats que ofereix el parc de Collserola per a primària, secundària, batxillerat i cicles formatius, consulteu les propostes educatives.
30/09/2011

No hay comentarios: