7 de octubre de 2011

Iª Reunió de la Comissió Verda d'alumnes.

Per fi ens vam reunir els alumnes voluntaris de la comissió verda (Jorge Flores, Josep Elías, Laura Sumoy, ismael Bayarrim Carla Gallén, Marga Parra, Carlota Bosch y Judith Canosa). A la primera reunió vam parlar de 5 punts:

  1. Ens vam saludar i posar al dia de les reunions: tots els dijous a l'hora del pati al laboratori de Biología.
  2. Promoció: Nacho perpararà els cartells per penjar a les classes i els repartirà per tal de fer capanya per tal de tenir més gent com a voluntaria.
  3. Els Ecodelegats: Es va infrmar de la proposta dels Ecodelegats i vam decidir de que en cas que es fes seria milor un per clase millor que no pas un per nivell. Falta veure la resposata de l'Equip Directiu.
  4. Els Toner d'Impresora: Es va informar als alumnes de la proposta de recollida de tonner feta a l'Equip Directiu. Ens falta saber la resposta.
  5. Papereres: Els membres de 3er i 4rt informen que no hi ha papereres de plàstic (groc) a les aules de 3er i 4rt. Com sempre ens cal diners per poder compar-les però no hi ha calers.
A veure si podem fer feina per la propera reunió. Moltes gracies a tots per la vostra presencia.

Nacho Padró

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Raquel Terribas Pie (1r Batxillerat C)

Nacho he pensado que se podría aconsejar a los tutores de todos los cursos y clases que se ocupen de que en las "ramas/caminos" (dinámica de tutoría sobre el lema de este año) los alumnos aprovechen correctamente el espacio del que disponen ya que si lo llenan dejando grandes espacios vacíos se tendrán que gastar grandes cantidades de papel para tener otra rama medio vacía, y creo que se tendría que hacer para intentar no contribuir a la desforestación.

Un saludo, y nos vemos en la próxima reunión.

Comissió Verda dijo...

Hola Raquel. Tomo nota del consejo para mandar un correo a los tutores y lo hablamos en la próxima reunión.
Muchas grácias.

Nacho