13 de octubre de 2011

IIª Reunió de Comissió Verda.

Ja hem fet la 2ª reunió i ha vingut més gent: a part dels companys de l'altra dia, la Raquel Terribes que ens ha donat moltes idees, la Esmeralda Peña i la seva amiga la Noelia Galvez i la Eli Canela. Moltes gràcies a totes.

Temes tractats
  1. Les Branques de Pastoral: Es decideix enviar un correu a Pastoral per tal d'animar-los a que avisin de no posar fotos molt separades que obligarien a un consum molt alt de paper per fer les noves branques. Idea presentada en aquest Blog per la Raquel.
  2. Ecodelegat: Hem vist que l'Equip Directiu està d'acord i ara falta que l'Equip Pedagògic ens digui si fem que vinguin com a part del Consell de Classe o com a membres voluntaris. Nacho té preparat el material per tal de enviar-ho als coordinadors.
  3. Publicitat de la Comissió: El Nacho no ha pogut fer la presentació dels cartells anunciadors de la comissió. Es compromet a preparar-los i demana disculpes per aquest motiu.
  4. Fira Solidaria - Lluita contra el Paper d'alumini: Raquel ha pensat de proposar a Pastoral de fer dins de la Fira Solidaria una entrada que ells es paguin com extra per tal de conseguir com a premi un embolcall per portar el bocata i no malgastar amb l'alumini. També demanaran que baixin els contenidors de plàstic per tal de fer recollida selectiva.
  5. Plantes: Estem mirant de fer quelcom per aconseguir testos més resistents per tal de fer la sembra de plantes. S'agraïxen les idees.
Nacho Padró

4 comentarios:

Comissió Verda dijo...

Ya he enviado el mail a Jordi Rodriguez de Pastoral sobre los temas dedicidis en la reunión y que les afecta.

Nacho

Comissió Verda dijo...

Ya he enviado a fotocopiar las hojas con el tema de la captación de socios.Espero poderlas traer para el dia en que vengan los ecodelegados.
Nacho

Comissió Verda dijo...

Pastoral nos ha respondido afirmativamente. En la reunión os lo comento.
Nacho

Comissió Verda dijo...

L'Equip Pedagògic ha donat llum verda al tema dels ECODELEGATS. Aquesta setmana hi haurà l'explicació i es farà la selecció del personal... que esperem veure aquest dijous!!!!

Nacho