11 de febrero de 2012

Apropa’t als Parcs: l’escola Joan Roca

L’escola Joan Roca som de l’Agenda 21 Escolar des de fa vuit anys i això representa una actitud vers la natura i la sostenibilitat molt respectuosa. Entre moltes altres temàtiques que tractem a l’escola com, per exemple, la recollida selectiva, l’alimentació saludable o la participació, també estem en el projecte Apropa’t als parcs. Tots els cicles hi participem!

Amb els cursos d’infantil i cicle inicial hem sortit a descobrir l’arbrat del nostre barri i ha estat tot un èxit! El cicle superior de primària ha anat al parc de la Pegaso per agafar informació dels aspectes que volem treballar: la situació, els horaris i camins per arribar-hi, activitats que s’hi realitzen al llarg de l’any, els usos que ofereix el parc, la flora que hi trobem i com es fa el manteniment del mobiliari i la senyalització dels espais.

Hem fet fotos de tot el que necessitàvem i hem consultat al conservador del parc tots els dubtes que teníem. Ens ha ajudat molt a reconèixer les plantes i ens ha explicat un munt de coses sobre elles: l’aigua que necessiten, quan és la floració, el perquè del seu nom, etcètera. Ara seguim el treball a l’aula i a la primavera farem una altra visita.


 09/02/2012

No hay comentarios: