11 de febrero de 2012

Un vídeo a partir del conte Ai la Terra!

L’escola Pia de Sarrià ha elaborat un vídeo de 10 minuts a partir del conte La Terra, ai la Terra! de l’Agenda 21 Escolar. El vídeo és una proposta suggerent d’imatges sobre la biodiversitat del planeta i sobre els compromisos ambientals de l’Agenda 21 de Barcelona. El trobareu en el web del centre, en l’apartat de campanyes ambientals. Com que pesa una mica us recomanem que quan us pregunti obrir o desar, cliqueu desar i el visioneu des del vostre ordinador.

El propòsit d’aquesta activitat ha estat conèixer els 10 objectius del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat de l’Agenda 21 de Barcelona (2002-2012) i realitzar un mural col·lectiu per expressar com veiem la Terra respecte els nostres compromisos.
Primer hem vist el vídeo que hem fet, de deu minuts, i després hem intentat donar resposta a les preguntes que ens fa la Terra a partir de dibuixos, paraules, petits textos i poemes. Amb tot aquest material, elaborat des de P3 fins a batxillerat, hem fet un mural que també ens ha servit per introduir-nos en l’Any Internacional de les Energies Sostenibles 2012. El lema escollit ha estat: “Un món més sostenible”.


 09/02/2012 
 Notícies AE21

No hay comentarios: