25 de febrero de 2012

Embolcalls + Sostenibles més fàcil

El projecte Embolcalls + Sostenibles ja disposa d’un espai al web on podreu trobar-hi molta informació per realitzar una auditoria dels residus en el vostre centre. Els centres participants en el projecte Embolcalls + Sostenibles han rebut gratuïtament, a més de recursos i estratègies, embolcalls reutilitzables per donar a l’alumnat i facilitar la reducció dels residus dels embolcalls en els esmorzars. Els centres que no participeu en el projecte podeu utilitzar tota aquesta informació per conèixer els residus que genereu i aplicar estratègies per reduir-los.

Aquest nou apartat web tracta sobre el projecte i les seves fases: realitzar una diagnosi prèvia, introduir embolcalls reutilitzables i elaborar una avaluació final.

Per cadascuna d’aquestes fases aquest web facilita eines per desenvolupar-les. Per a la diagnosi prèvia, ens proposa fitxes per comptabilitzar els residus generats en els esmorzars. També hi trobareu els resultats de la primera diagnosi del projecte Embolcalls + Sostenibles.

Per a la introducció dels embolcalls reutilitzables també disposem d’estratègies sorgides de la sessió de formació, propostes de treball sobre prevenció de residus i material per difondre el projecte a tota la comunitat educativa.

Després de la introducció dels embolcalls els centres faran una segona diagnosi per avaluar els residus evitats en cada centre fruit de la introducció dels embolcalls reutilitzables. Al web hi trobareu tots els materials, recursos i documentació que anem generant

Agenda 21 Escolar

No hay comentarios: