17 de julio de 2012

LA CRISI AL GLOBAL ECO FORUM 2012

El Global Eco Fòrum, que tindrà lloc els propers dies 25 i 26 d'octubre a La Pedrera de Barcelona, és una trobada internacional sobre sostenibilitat que promou el diàleg, la reflexió i la interacció entre diferents grups d'interès-multistakeholder de la societat i, per la seva naturalesa global, és una cita imprescindible per als líders d'opinió i actors del canvi cap a la sostenibilitat a la regió Euromediterrània.

Des d'eco-union, l'estratègia per poder plantar cara als importants reptes del segle XXI és la participació activa de tots els sectors de la societat. Aquesta participació i el treball en conjunt són els elements que poden garantir un pes clau perquè els ciutadans puguin ser veritables actors de canvi. La missió d'eco-union s'enfoca precisament a generar aquests agents de canvi en els diferents sectors de la societat, administració pública, món econòmic i actors socials per a catalitzar així la transició cap a la sostenibilitat.

Aquesta cinquena edició del Global Eco Fòrum s'emmarca en un context de consolidació de les persistents crisis, ambientals, socials i econòmiques. L'estat del planeta, analitzat exhaustivament en el recent simposi “Planet Under Pressure” s'acosta perillosament cap a un punt d'inflexió desconegut. Les protestes socials al voltant del món segueixen exigint a crits noves maneres de participar i decidir. Malgrat les enormes ajudes, el sistema econòmic no aconsegueix sortir del seu estat estructural de debilitat i inestabilitat permanent.

Al Global Eco Fòrum 2012 s'exploraran i reflexionaran aquests desafiaments, intentant imaginar solucions radicalment innovadores basades en la col·laboració i aliances entre els diferents sectors de la societat: tercer sector, científics i acadèmics, món empresarial i governs públics.

En aquesta cinquena edició estaran presents destacats ponents que han participat en les primeres edicions i també s'ampliarà la internacionalització de l'esdeveniment amb la participació de diversos representants de països del sud mediterrani.

Ja podei accedir al programa i realitzar les vostres inscripcions.


Publicat el 16/07/2012
 

No hay comentarios: