29 de octubre de 2012

La veu dels infants sobre l’acte de signatura

El passat 4 d’octubre 78 centres van participar a l’acte de signatura de l’Agenda 21 Escolar, alguns centres ens han fet arribar les seves impressions, com per exemple el Col·legi Sant Josep Teresianes:

Primer estava molt nerviosa perquè no sabia ben bé el que faríem; a l’arribar allà vam poder seure en un lloc privilegiat, perquè era un lloc reservat per a persones que era el seu primer any. De veritat no era el 1r any però com que un any no vam participar al programa era com si fos el primer. Si haguéssim vingut l’any que ens faltava ara es haguessin donat una placa que lluiríem a l’escola.
Natalí Graells, 5è de primària

Vaig entrar i tot era molt maco, ens van explicar que els altres nens d’altres escoles també ajudaven a que el món fos millor, algun reciclava, alguns plantaven plantes i nosaltres en comptes de fer servir paper de plata o altres materials fèiem servir embolcalls reutilitzables. El substitut de l’alcalde ens va explicar què hauríem de fer perquè el món fos verd, i en aquella sala hi havia més de setanta dos escoles.

Maria del Mar Peguera, 5è de primària

Ens vam asseure en unes cadires molt còmodes, tenien diferents animals: el Joan tenia un peix, la Natalí un ocell, la Mar una tortuga i jo un drac; era impressionant!!! Hi havia estàtues de tots els segles, com la de Jaume I o la de Sant Jordi. L’acte va consistir en explicar-nos com podíem fer una Barcelona més bonica i neta.
Guillem Folch, 6è de primària

Era la primera vegada que anàvem al Saló del Cent, la mare es va preocupar de saber com hauria d’anar vestit, va ser un gran acte!!! El Saló de Cent era molt bonic, amb estàtues, pintures, escuts, catifes... i un mural ben guarnit. Després com a representació vam transformar el mural de Barcelona en un mural de Barcelona Sostenible; va ser molt educatiu i em va fer pensar en com havíem de cuidar Barcelona i el món sencer.
Joan Grandes, 6è de primària


 10/10/2012

No hay comentarios: