29 de octubre de 2012

No estem sols, junts podem canviar el món

L’Òscar de 3r d’ESO, i la Rita i en Lluc de 1r d’ESO, de l’Institut Montserrat, van assistir a l’acte de signatura de l’Agenda 21 Escolar ja que el seu centre fa 12 anys que participa en el programa i, aquest any, renovaven el tercer projecte triennal. Ens fan arribar la seva valoració de l’acte:

L’Òscar va participar com a delegat el curs passat en el procés de la Confint i això ha estat un impacte molt gran per a ell. Participar en activitats com aquesta i com l’acte de signatura, l’animen a veure que els joves són molt importants com a futurs ciutadans.

La Rita va estar molt sorpresa de trobar tants centres que compartien un mateix objectiu i, fins i tot, hi va coincidir amb una amiga de l’antiga escola.

En Lluc mai havia estat al Saló de Cent i li va impactar molt la seva història i la seva arquitectura. Està segur que si la seva professora d’història hi hagués anat, també hauria gaudit molt de l’entorn.

Tots tres volen seguir formant part de la comissió coordinadora del seu centre i enguany estan molt animats a participar a la Confint ja que veuen que participar en aquest procés global els permet compartir les seves experiències amb altres centres que també estan duent a terme accions per millorar en el seu entorn. Volen explicar la seva experiència a l’acte de signatura a la resta de companys i animar-los a participar a la Convenció de Signants del dia 18.


 10/10/2012

No hay comentarios: