15 de julio de 2013

EDUCACIÓ PER A LA TRANSFORMACIÓ SOCIAL

Fins al 20 de juliol podeu presentar les vostres experiències d’educació per a la transformació social. Les ponències seleccionades es presentaran a la la III Trobada d’Experiències Transformadores durant els dies 6, 7 i 8 de desembre de 2013 a Barcelona.
Els organitzadors d’aquest esdeveniment, Entrepobles, Ecologistas en Acción, la Societat Catalana d’Educació Ambiental, entre d’altres, tenen el convenciment que al carrer, als pobles i a les ciutats és on estan sorgint les iniciatives educatives per donar resposta a les diferents crisis: econòmica, social, alimentària, energètica, climàtica, de la biodiversitat, de la cura personal i de la reproducció social de la vida humana.
Quan es parla d’educació no es fa referència només a l’educació a l’escola, a la universitat, a les famílies, etc. sinó també a la que es genera en les experiències col·lectives, que es construeixen entre persones, entre la comunitat, entre els pobles. Per tant, hi són convidats professorat, escoles, espais d'educació no formal, entitats, associacions, mitjans de comunicació, comunitats, centres cívics, xarxes socials, organitzacions ecologistes, de dones, plataformes i moviments socials...
La trobada serà al desembre, però des d'ara mateix podeu participar en aquest blog:

 
Publicat el 11/07/2013

No hay comentarios: