15 de julio de 2013

NATURA, CIVISME I CONSUM RESPONSABLE

Encara estan vigents tres convocatòries de premis:
Premi Natura
La XIX edició d’aquest premi de les botigues Natura està oberta fins al 30 de novembre de 2013. Es premiaran projectes d’ajuda humanitària i protecció de la natura. Consulteu els guanyadors d’altres edicions:http://www.naturaselection.com/v1/es/premio-natura
Descarregueu-vos les bases.
Premi Civisme
L'objectiu d’aquests Premis és promoure el civisme i potenciar totes aquelles actituds i tots els valors que estimulen i afavoreixen una bona convivència. Al document del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022 es recull aquesta referència a l’objectiu 2 “Espai públic i mobilitat” i al 7 “Benestar de les persones”
Els Premis de Civisme estan formats per tres categories: Premi Serra i Moret, Premi Jaume Ciurana a l'actuació cívica juvenil i Premi Civisme als Mitjans de Comunicació. El conjunt de tots tres pretén arribar a un espectre social al més ampli possible. Aquests Premis s'organitzen i coordinen des de la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària i es convoquen en el DOGC. El termini per a la presentació dels formularis de sol·licitud és del 15 de juny al 30 de setembre de 2013.
Més informació
Premi “Consume con cabeza”
La Fundación Entorno, Empresa y Desarrollo Sostenible lidera aquesta iniciativa amb la finalitat de trobar persones que reflecteixin l’esperit de vida sostenible i saludable. Graveu tots aquells moments del dia a dia que reflecteixin aquesta actitud i envieu-los abans del 21 de juliol. Per exemple: Com aprofites les restes del menjar? Com ho fas per estalviar llum, aigua, gas a la llar? Què fas amb els objectes que ja no et serveixen?
Consulteu les bases.

 

No hay comentarios: