15 de junio de 2014

Batucada reciclada

L'alumnat de percussió de l'EM de Música de Sant Andreu mostra les possibilitats sonores de tota mena de pots, envasos i petits bidons de rebuig. No us perdeu el vídeo d'exhibició que van fer el mes de maig.

Aquest curs, l’Escola Municipal de Música de Sant Andreu hem iniciat el nostre projecte i ens afegim als centres educatius de Barcelona que signen el Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat. Sota el nom «L'orquestra reciclada» hem engegat el projecte que, de ben segur, ajudarà a tenir una mirada més creativa i més sostenible del món. Som la primera Escola de Música que hi participa, afegint-nos així, a la gran quantitat de centres educatius de Sant Andreu i de tota Barcelona, adherits a aquest projecte i compromís educatiu.
  
Un petit tast d'aquest gran camí és la «Batucada reciclada» on la banda de música de percussió de l'escola, sota la direcció del professor Joan Torras, ha fabricat els seus instruments musicals amb material de rebuig. En aquest vídeo podeu veure com els fem sonar!

20140605 10W.BatucadaReciclada

No hay comentarios: